sobota 21. prosince 2013

NAKED 2 - Lepší než jednička?

A jak jsem slíbila v předchozím článku, přináším i postřehy na druhou, ne tolik úspěšnou, paletku očních stínů NAKED 2. Také značky Urban Decay.



Jak jsem se zmínila. Tahle paletka nezaznamenala takový úspěch jako její starší sestřička. A proč? Zkusíme se podívat, co nového přináší a srovnáme si ji s jedničkou.

Při vybalovaní NAKED 2 zjistíte, že je tu opět něco navíc. V balení je krásně růžový lesk na rty.





Na první pohled je vidět, že největší změna proběhla v pouzdru, které z původně hnědého semišového přešlo v takový až militantní plechový vzhled. Pouzdro je v každém případě bytelnější. Zrcátko je daleko větší a zabírá celou plochu horního víka.



Dalším rozdílem je vylepšený štětec, který slouží jak na nanášení stínů na celé víčko, tak i na rozmazání díky blenderu umístěnému na druhém konci. Kvalita odpovídá Urban Decay :-).


Dostáváme se k tomu nejdůležitějšímu a to jsou přímo barvičky jednotlivých stínů. Také vám přijdou stejné? Vlastně i jsou, kromě té modročerné - tu vystřídala uhlově černá, jinak jsou téměř identické. V podstatě v každé té paletce najedete buď stejný a nebo hodně podobný stín. Lesk a pigmentace je opět výborná. Třpytící se stíny se nádherně třpytí. Matující matují.





Proč tedy neslavila takový úspěch? Myslím si, že by to mohlo být tím, že kdo už má koupenou jedničku, nepotřebuje dvojku. A jelikož byla jednička bestseller, pak už ti samí nemají proč kupovat dvojku. Možná, že ne každému i sedne to chladné, kovové pouzdro a radši dají přednost milejšímu semíšku :-).



Jestli ještě nemáte tuto paletku, kterou byste si vybraly? Jedničku nebo dvojku? Proč?

1 komentář:

  1. Ahojky - k tvému komentáři u mě na blogu: Já taky žádnou takovou magnetickou paletku nemám - páč mám asi jen dva stíny, které by se tam daly dát - takže je asi zbytečné, abych si jí pořizovala - ale určitě, pokud budeš vyhledávat na netu, tak nějaké objevíš :)

    OdpovědětVymazat